Atentie!...stai departe!

 Pentru publicarea informatiilor de pe "deealoca.blogspot.com" pe alte site-uri, trebuie precizate sursa şi linkul spre aceasta. Imaginile pot fi preluate doar cu acordul autorului.

luni, 7 septembrie 2009

Tuborg Green Fest


You can't stop me...piesa mea preferata Guano Apes,si deschiderea concertului....


Mini-festival sau ce-o fi fost el...Tuborg fest,m-a facut si pe mine sa ma misc din casa,in ciuda oboselii si caldurii sufocante de afara.In principiu,cam tot ceea ce asteptam de la acest festival era ziua de sambata,5 septembrie,cand aveau sa concerteze Guano Apes,pentru prima data in Romania,si cu intrare libera...insa,lucrurile au luat alte si alte intorsaturi ciudate dar extrem de placute.
Vineri,prima zi de Tuborg,primele trupe care urcau pe scena.Concert Suie Paparude,la fel de misto ca cel de la mare(iata ca cei de la Suie incep sa creasca in ochii mei,dupa intamplarea cu Cokelive,unde prestatia a lasat de dorit),zbenguiala cu fetele,vazut 90% din liceu si plecat devreme catre casa,deoarece dj-ul care tot mixa de 2 ore "ne trimitea" urgent in alta directie.In orice caz,zi misto,nu foarte multa lume,iar in ceea ce ma priveste,alt apetit de concerte parea sa se fi nascut.
Sambata,mult asteptata zi,a inceput pentru mine si populatia numeroasa cu care eram(pierduta prin toate colturile parcului) din plin,cu un zbenguit pe Zdob si Zdub,cu baut bere la greu si cu o stagnare de cateva ore pana la trupa mult prea asteptata.Abrambureala totala,telefoane fara retea,strigate,jumate d e concert vazut mai din spate,iar apoi un pogo destul de misto in apropierea scenei.
Dupa o ploaie torentiala,o stagnare pe motoare de cateva ore,o reintalnire cu Guano Apes intr-un club din Bucuresti si multe rasete cu niste oameni din Brasov care fac toti banii,m-am trezit la,Luiza acasa pentru cateva ore de somn.
Concluziile?Surprinzator,chiar imi plac si alte trupe in concerte,chiar mi se poate face pielea de gaina si la un concert Suie,OCS sau...altceva...iar referitor la Guano,dupa care chiar nu ma omoram foarte tare,mi s-au parut extraordinari atat ca trupa cat si ca oameni.Asadar,mai astept o tura de concerte,chiar daca scoala e la cativa cm.departare,insa cu o mai buna organizare dar cu tot atat de multa nebunie!

3 aberatii:

Poe spunea...

E cu skepsis si asta.

deea spunea...

@poe: comentariu inteligent...

Poe spunea...

Nu, e comentariul unui om abia trezit :))

Trimiteți un comentariu

Hai uimeste-ma....