Atentie!...stai departe!

 Pentru publicarea informatiilor de pe "deealoca.blogspot.com" pe alte site-uri, trebuie precizate sursa şi linkul spre aceasta. Imaginile pot fi preluate doar cu acordul autorului.

joi, 16 iulie 2009

Just visiting…Pitesti-Gaesti

Am plecat.De ce?Ca sa ma eliberez,sa uit de Bucuresti,de tot ce inseamna stres,nervi si nebunie.Mi-am propus sa plec la Pitesti ca sa fac cunostinta cu Mei,sa mai strabat orasul si ca sa ma simt libera,fara nici un gand de concert,fara nici un gand de distractie la maxim.
Luni dimineata,am plecat spre Pitesti.La o ora destul de matinala(ora 9) m-am vazut cu Mei in gara,iar apoi am pornit sa exploram orasul.Am vizitat parcuri,centrul orasului,am stagnat intr-o padure unde am simtit ca pot zbura,iar apoi am mancat cea mai buna pizza din viata mea.
Din pacate insa,la ora 4 eram in gara.De ce?Ei bine,pentru ca Mei trebuia sa ajunga acasa…iar eu,in situatia de fata,am hotarat sa ii fac o vizita Cosminei,in mica ei lume,numita Gaesti,un orasel situat la cativa km de Pitesti.Cum mi s-a parut „simpaticul de oras”?Nu este fantastic,insa are ceva care te plictiseste atat de tare incat ramai numai tu cu gandurile tale,fara sa-ti dai seama.
Ne-am plimbat;am vizitat un parc mic si ciudat;am stat la o terasa pe sistemul „carciuma de langa blocul meu”,dar sincer care m-a facut sa ma simt foarte bine;am stat la taclale cu mama Cosminei care este o persoana minunata si foarte tare(Cosmina sa ai mare grija de ea)…iar la final,ne-am mai tot plimbat pana am ajuns inapoi in gara,unde am mai povestit timp de o ora.
La ora 8 si ceva eram in tren inapoi spre casa,cam obosita dar cu sentimente foarte placute in suflet.Ironia?Telefoanele au inceput sa curga,exact in momentul in care am ajuns in gara de nord si bineinnteles stresul a inceput si el…dar la sfarsit nimic nu a mai contat…fusesem departe de casa,fusesem departe de tot ce insemna realitatea mea,fusesem in stadiul de just visiting…Pitesti-Gaesti…fara concerte,fara nebunii,doar pentru mine,pentru sufletul meu!

P.S: Nu am facut multe poze,insa suficiente ca sa-mi raman amintiri...ultima poza din Gaesti,dintr-o casa darapanata insa plina de graffuri,este preferata mea!



2 aberatii:

Poe spunea...

Casa face toti banii :)) Eu acum ma voi duce la doctor...posibil sa mor, mai stii?:))

deea spunea...

@poe: da stiu...si mai am poze cu casa...e bestiala :X:X...
...nu o sa mori daca te duci la doctor....isngira chestie de la care ar fi posibil sa mori,ar fi de la nervi,sarcasm si gandirea mult prea analitica pe care o ai si nu vrei sa o lasi de-o parte....

Trimiteți un comentariu

Hai uimeste-ma....