Atentie!...stai departe!

 Pentru publicarea informatiilor de pe "deealoca.blogspot.com" pe alte site-uri, trebuie precizate sursa şi linkul spre aceasta. Imaginile pot fi preluate doar cu acordul autorului.

miercuri, 11 iunie 2008

Sunetu mai tare




"Discoteca e prea mica sa mai sar in cap"....cam asta am crezut in fiecare minut in care ma zbantuiam in acel spatiu unde lumea e nebuna si muzica rasuna din toate partile.
De ce e bine sa dam sunetu mai tare?Pentru mine,sunetu a trebuit dat tare de cand ma stiu.Nu suportam sa ascult orice melodie cu sunetu la minim,parca nu simteam nimic,parca nu se misca nimic in mine,parca nu puteam gandii..nu ma puteam simtii bine.
Avem nevoie de momente in care trebuie sa simtim muzica,trebuie sa simtim decibelii pana si in creier,trebuie sa sarim,sa uitam si sa ne simtim bine.Poate ca asta e un motiv pentru care eu iubesc concertele unde muzica e atat de tare incat nu ma mai pot gandii la nimic altceva decat la melodia respectiva,si poate asta e un motiv pentru care unii adulti nu dau sunetu mai tare...pentru ca au nevoie in permanenta de mintea lor rece.
Am sa cred,ca "e momentul sa se vada antrenamentul" si am sa bag sunetu mai tare fie ce-o fi!!

0 aberatii:

Trimiteți un comentariu

Hai uimeste-ma....