Atentie!...stai departe!

 Pentru publicarea informatiilor de pe "deealoca.blogspot.com" pe alte site-uri, trebuie precizate sursa şi linkul spre aceasta. Imaginile pot fi preluate doar cu acordul autorului.

joi, 5 iunie 2008

Varza...





Cand sunt plina de nervi,sau cand sunt foarte foarte fericita si calma....ce altceva pot sa ascult daca nu "Varza".De ce?Pentru ca este ca un "drog"..are niste versuri care iti inspira o totala relaxare...este genul de melodie care trebuie sa o asculti cand ai nervi,foarte multi nervi sau cand te simti atat de bine incat mai ai nevoie de un motiv pentru bucuria ta.
Ce imi place cel mai tare la "varza"?Imi place ca la concerte toata lumea ii stie versurile,imi place ca se urla si ca toata lumea e fericita....eu ma simt bine si cand ascult acasa si cand incep sa urlu dintr-o data "varzaaaaaaaa..."
Nu pot spune ca are o semnificatie speciala aceasta melodie,insa pot afirma cat de mult poti sa te bucuri de ea in orice moment,pot afirma ca nu te duce gandul la nimeni si la nimc altceva cand o asculti,decat la tine,la persoana ta si la viata ta si la cat de mult trebuie sa te bucuri de TINE.....in acel moment restul e varzaaaaa!!!

0 aberatii:

Trimiteți un comentariu

Hai uimeste-ma....